MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

Tippek, hogyan tárold gyógyító kristályaidat

2019. január 08. - mylifebox

Mi a legjobb módja a kristályok tárolásának? Ismerd meg, hogyan kell megszervezni és tárolni a gyógyító kristályokat és a marokköveket, amikor nem használod azokat.

Bár szeretem a kristályaimat mindig látni, ez egy idő után már terhessé vált, hiszen annyi féle vett körül, hogy már nem fértem el házi oltáromon. Egyébként is tudnod kell, hogy a legjobb helye kristályaidnak a por- és napmentes tárolás, ahol nem tudnak megsérülni.

crystals.jpg

Tovább

Tárd ki a szíved rózsakvarc kristály szertartással

Az ősi rózsakvarc a szeretet és a szépség köve. A legenda szerint Eros a szeretet görög istene a Földnek adta minden szenvedélyét, boldogságát, szeretetét. A rózsakvarc ennek a megnyilvánulása, mely a romantikus szerelemtől a megbocsátásig a szív szövetségese.

601864019943100721.jpg

Tovább

Használj kristályokat stresszoldáshoz

Mikor tele vagyunk szorongással és egy nehéz nap után a stressz szétfeszít bennünket, akkor a természetes immunrendszerünk is legyengül, ezáltal könnyebben kapunk el mindenféle betegséget. A gyógyuláshoz nagy mértékben hozzájárul, ha kerüljük a stresszhelyzeteket.

screen-shot-2018-01-02-at-4_07_25-pm.png

Tovább

7 tipp, hogyan használd esküvődön a gyógyító kristályok energiáját

Kristályok ereje nemcsak a gyógyításban használható, hanem a terek és elménk megtisztítására is alkalmas. Az esküvő olyan esemény, mely a résztvevők számára maradandó emlék. Tegyük még fényesebbé és emlékezetesebbé kristályok használatával. Több ötletet is olvashatsz cikkünkben arról, hogy milyen típusú ásványok, hogyan segíthetnek számodra a Nagy Napon!

s-l300.jpg

Tovább

A sikeres üzletkötés titka - kristályenergia

A kristályok energiájának semmi köze a mágiához. A kristályok olyan eszközök, amelyek segítenek nekünk megérteni, hogyan érhetünk el sikereket. Gyakran saját magunk vagyunk a gátló tényező, és ezt mélyen, tudat alatt magunk is sejtjük, de nem merjük bevallani. Talán a félelem vagy a motiváció hiánya okozhatja ezt, mindenesetre bizonyos kristályok ereje képes feloldani az elménkben lévő gátakat. Rákényszerítenek arra, hogy vállaljuk a felelősséget hibáinkért és segítenek feldolgozni a múltat.

untitled_design.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása