MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

Használj kristályokat stresszoldáshoz

2018. december 04. - mylifebox

Mikor tele vagyunk szorongással és egy nehéz nap után a stressz szétfeszít bennünket, akkor a természetes immunrendszerünk is legyengül, ezáltal könnyebben kapunk el mindenféle betegséget. A gyógyuláshoz nagy mértékben hozzájárul, ha kerüljük a stresszhelyzeteket.

screen-shot-2018-01-02-at-4_07_25-pm.png

Néha már annyira életünkbe ivódik a feszültség, a szorongás, hogy nehéz kilendülni ebből a helyzetből. A gyógyító kristályok használata egyike az első lépéseknek, hogy enyhítsünk a feszültségen a Földanya által nyújtott természetes eszközökkel.

A kristályok magukban hordozzák a Föld energiáját, amikor testedre helyezed azokat Te is belekerülsz ebben az energia áramlásba, ezért is olyan hatékony a kövek használata. Számos gyógyító technika létezik a stresszoldásra, de mi most 10 olyan gyógyító kristályt mutatunk neked, amellyel hamar célt érhetsz el. Az alábbi kristályokat kell használnod, feküdj hanyatt, majd rakd fel testedre a leírás alapján a köveket:

  • 4 kvarc kristály - 1-et tegyél a fejed fölé, 1-1-et a karod mindkét oldala mellé és egy darabot a hasad fölé
  • 3 ametiszt kristály - 1 darabot tégy a homlokod közepére, és 1-1-et pedig tarts tenyereidben.
  • 2 fekete ónix kristály -  tegyél egyet-egyet a talpad alá
  • 1 rózsakvarc kristály - a hasad közepére helyezd.

untitled_design_14.jpeg

 Az ametiszt a homlokcsakra és a tenyereiden ösztönzik az energiaáramlást, hogy elérje az a koronacsakrát, a fényközpontot, majd ezek után végigfolyik a testeden és csatlakozik a gyökércsakrához. A fekete ónix elnyeli és elengedi az összes negatív energiát, ezáltal csökkentve a stresszt és a szorongást. A rózsakvarc a jin és a jang (férfi és női energiák) egyensúlyát és megfiatalodását szolgálja. A tiszta kvarc kristályok méregtelenítik az aurát és a csakrákat, ugyanakkor harmóniát és tisztaságot eredményez.

Csukott szemmel lélegezz mélyeket ki- és be, felszabadítva a test összes feszültségét. Próbálj meg 8-10 percig ebben a mély, nyugodt állapotban maradni.

Amellett, hogy ezeket a kristályokat stresszmentesítésre használod, magaddal viheted azokat napközben is. Ha stresszhelyzet ér, vagy szorongani kezdesz csak fogd a kezedbe valamelyik követ és dörzsöld át ujjaiddal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifebox.blog.hu/api/trackback/id/tr3714419204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása