MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

A sikeres üzletkötés titka - kristályenergia

2018. november 21. - mylifebox

A kristályok energiájának semmi köze a mágiához. A kristályok olyan eszközök, amelyek segítenek nekünk megérteni, hogyan érhetünk el sikereket. Gyakran saját magunk vagyunk a gátló tényező, és ezt mélyen, tudat alatt magunk is sejtjük, de nem merjük bevallani. Talán a félelem vagy a motiváció hiánya okozhatja ezt, mindenesetre bizonyos kristályok ereje képes feloldani az elménkben lévő gátakat. Rákényszerítenek arra, hogy vállaljuk a felelősséget hibáinkért és segítenek feldolgozni a múltat.

untitled_design.jpg

A kristályok úgy töltenek fel energiával, mint amikor egy több órás megfeszített munka után ledőlünk egy rövid meditáció, elmélyülés erejéig. Ilyenkor elménk teljes kapacitással töltődik vissza és újra termelékennyé válunk. A kristály felhasználása a meditáció során növeli az elme pozitív irányú töltődését.

 Vállalkozóként minden egyes nap ki vagyunk téve a stressznek, feszültségeknek. Vértezzük fel magunkat már a nap elején védelmező, bátorságot nyújtó kövekkel, hogy kitartson reggeli pozitív hangulatunk a nap folyamán.

A legjobb, amit tehetünk a napunk elején, hogy kiválasztjuk az aznap nekünk rendelt kristályt. Vagy hagyjuk, hogy az válasszon ki minket. Nézzük végig kristály ékszereinket, marokköveinket, majd a hangulatunknak megfelelőt vigyük magunkkal. Akár korábbi tapasztalataink irányítják a választást, akár az ösztöneink, biztosan jól döntünk.

Ha tudjuk, hogy nehéz, kemény tárgyalópartnerrel lesz dolgunk, akkor érdemes védelmező követ választanunk. Ilyen például a hegyikristály, melyet már korábban be is programozhatunk, hogy erőt adjon nekünk az adott napra, tárgyalásra.

A tiszta kvarc felerősíti energiáinkat, a fehér isteni fény energiáját közvetíti, minden helyzetben segítségünkre lesz. Előre beprogramozható például arra, hogy egy üzleti ebéddel mi a célunk mit szeretnénk elérni a megbeszélés során. Stabilitást és iránymutatást biztosít, megakadályozza, hogy elvesszünk a feladataink között.

tisztakvarc12.jpg

Irodai asztalunkon helyezzünk el egy pirit ásványt, mely a 12 mesterkristály egyike. Erős pajzsként fog működni, elnyeli a negatív energiákat és boldogságot biztosít számunkra. Segíti az önkifejezést és közvetlenné tesz bennünket. Ezt az ásványt nem használjuk ékszerként, mert fekete vas-szulfid válik le róla, mely bőrrel érintkezve irritációt okozhat. 

Összefoglalva a fentieket tartsunk rövid szünetet a nap folyamán, hogy a kristályunkkal kezünkben meditáljunk néhány percig. Erre az időre lelassul körülöttünk minden, újra összpontosítani tudjuk gondolatainkat, feladatainkat átgondolva feltölthetjük energiával elménket.

Használjuk ki a kristályok közvetítette energiát, vértezzük fel magunkat a ránk váró nehézségekre és így vállalkozásunk is szárnyra kel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifebox.blog.hu/api/trackback/id/tr714383856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása