MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

Tippek, hogyan tárold gyógyító kristályaidat

2019. január 08. - mylifebox

Mi a legjobb módja a kristályok tárolásának? Ismerd meg, hogyan kell megszervezni és tárolni a gyógyító kristályokat és a marokköveket, amikor nem használod azokat.

Bár szeretem a kristályaimat mindig látni, ez egy idő után már terhessé vált, hiszen annyi féle vett körül, hogy már nem fértem el házi oltáromon. Egyébként is tudnod kell, hogy a legjobb helye kristályaidnak a por- és napmentes tárolás, ahol nem tudnak megsérülni.

crystals.jpg

Amikor kicsi, nagy, nyers és csiszolt köveket egy helyen tartasz, biztos a sérülés, hiszen akaratlanul is egymáshoz érnek, koccannak kristályaid. Az energiáikat is sérted ezzel a tárolási móddal, amellett pedig nehezebben találod meg, amit éppen keresel.

Az első dolog amit meg kell tegyél az, hogy eldöntöd milyen elv szerint csoportosítod, helyezed el köveidet. Felsorolok néhány lehetőséget ezek közül, melyeket akár kombinálva is alkalmazhatod. Nincs két egyforma elhelyezést, döntsd el számodra melyik a legkedvezőbb.

admin-ajax_1.jpg

Hirdetés

Először is érdemes csoportokba osztani a kristályokat, már amennyiben több féle és nagyobb mennyiség található otthonodban. Válaszd külön a csiszolt, nyers, törékeny és faragott köveket, ékszereket. Ezeket a csoportokat tovább bonthatod nagyság szerint, típus szerint, hatás szerint.

images_1.jpg

Ezek után döntsd el - szintén akár mennyiségtől függően is -, hogy hol tárolod a köveid. Lehetőséged van kis zacskókban, zsákocskákban tárolni a köveket. Lehetnek ezek bársony, bőr, szövet alapanyagú tárolók. A kis köveket behúzható tasakba rakd, nehogy kiessenek. Emellett a tasakok jól használhatóak a csoportosított kövek együttes elrakására, így például a csakra kövek, egyes betegségek kezelésére szolgáló kristályok jól megférnek egy zacskóban. Egy kis hátránya van ennek a tárolási módnak, nem látsz bele a zsákokba, így emlékezned kell mit, hová tettél. Erre megoldás lehet a különböző színű tárolók használata.

is ládák és dobozok a következő lehetőség, ez lehet egy bélelt, rekeszekre osztott ékszerdoboz. Bármilyen fából készült doboz is alkalmas a kövek tárolására, ezekben akár a nagyobb nyers, vagy faragott kristályok is jól megférnek. 

images_2.jpg

A nagyobb mennyiségű kő praktikus elhelyezésére használhatsz egy fiókot is, melyben elválasztókat helyezel. Előnye, hogy egyből jól elkülöníthető és látható minden kristály, így azonnal tudod hová kell nyúlnod szükség esetén. Jól testreszabható a kövek típusa, mennyisége szerint, hiszen magad helyezed el a kis tartó dobozokat, melyek akár bársonnyal bevontak is lehetnek, hogy még kevésbé karcolódjanak köveid.

Remélem, hogy jó tippeket adtam neked, és most már könnyedén el tudod biztonságosan helyezni gyógyító kristályaidat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifebox.blog.hu/api/trackback/id/tr2514547052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása