MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

Fürdőzés kristályokkal, a relaxáció csúcsa

2018. december 05. - mylifebox

Önmagában az, hogy elnyúlhatsz egy kellemesen meleg kád vízben és akár egy óráig csendben áztathatod magad, megfizethetetlen. Egy agyonhajszolt időszakban aranyat érhet a pihenés ezen formája, és ezt még tovább tudod fokozni...

letoltes_2.jpg

A kristályok erejét használva teljes mértékéig újratöltheted lemerült életenergiád úgy, hogy a fürdővizedet megbolondítod néhány kődarabbal. 

Tippek, hogyan alkalmazd fürdés közben a kristályokat

Az első dolog, amit mindenképpen csinálj meg fürdés előtt, a gyertyagyújtás. Kapcsold le a fényeket a fürdőben és hozz létre olyan környezetet, amelyben nyugodtan tudsz relaxálni. Helyezz illóolajokat, füstölőket a helyiségbe, amik elmélyítik a meditációt és enyhítik a stresszt. Ezután válaszd ki az adott pillanatban leginkább hozzád illő kristályt. Nem szükséges feltétlenül a vízbe tenned a köveket, hanem helyezd azokat a kád szélére, egy vonalban a fejeddel, gyomroddal és csípőddel. Ezzel ösztönözheted egészen a korona csakrádtól a gyökér csakráid testedben lévő energiapontjaidat. Válassz ki két kristályt, melyeket majd a kezedben fogsz, de az egyiket akár még a szívedre is helyezheted.

Mely kristályokat válaszd

Ametiszt - az egyik legkiválóbb kristály, hiszen természetes stresszoldó hatású. Hagyd, hogy a kő eloszlassa a negatív gondolataidat úgy, hogy tedd fejedre a kristályt, hogy közvetlenül a korona csakrádra hasson.

gem-3328161_1920.jpg

Szelenit és kvarc - Használd együtt a két kő erejét, hiszen a szelenit törli a negatív energiákat, míg a tiszta kvarc rögtön a korona csakrából meríti az erőt. Figyelj arra, hogy a szelenit ne kerüljön a víz közelébe, mert feloldódhat.

Dobj két rózsakvarc követ a fürdővízbe, hogy körülvedd magad a szerelem energiájával. Ahogy a víz körülveszi a tested, feltöltődik a bőröd, elkezdi újraformálni a lényed sejt szinten.

untitled_design_14.jpeg

Citrin - A tisztaság, kreativitás és a pozitivitás hordozója. Újraéleszti az önbecsülésed és segíthet jövőbeli megnyilvánulásaidban.

Hematit - A gyökércsakrán helyezhető el. Ez a kő nyugalmat és egyensúlyt kölcsönöz számodra. Ez a kő jó a stresszmentesítéshez, mert leföldel. Amikor a gondolataid kaotikusak a hematit visszacsalogatja fókuszunkat a fontos dolgokhoz.

Miután a kristályokkal körülvetted magad, lélegezz mélyeket, fókuszálj a lélegzetvételedre. Képzeld el, hogy gondolataid folyékonnyá válnak és egyesülnek a vízzel. Lazíts a gyertyafényben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifebox.blog.hu/api/trackback/id/tr9614431228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása