MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

7 tipp, hogyan használd esküvődön a gyógyító kristályok energiáját

2018. november 26. - mylifebox

Kristályok ereje nemcsak a gyógyításban használható, hanem a terek és elménk megtisztítására is alkalmas. Az esküvő olyan esemény, mely a résztvevők számára maradandó emlék. Tegyük még fényesebbé és emlékezetesebbé kristályok használatával. Több ötletet is olvashatsz cikkünkben arról, hogy milyen típusú ásványok, hogyan segíthetnek számodra a Nagy Napon!

s-l300.jpg

Az esküvő a szeretet és az öröm napja, az új kezdet. Használjuk fel a kristályok energiáját egy tökéletes esküvő megszervezésére. Emeld spirituális szintre a nagy napod, használj ásványokat a nap folyamán.

A csokor | Celesztin

 

A Celesztin kő nagy rezgéseket és nyugtató erőt hordoz magában, tökéletes kristály ahhoz, hogy végigvonulj az oltár elé. Felemeli szellemed, megnyugtatja az idegeidet, ragyogóvá tesz vőlegényed előtt. Ez a kristály a harmadik szemhez kapcsolódik és meghívja az angyalokat az esküvő helyszínére. És ki ne akarná, hogy az angyalok őrizzék esküvője napját. Tedd az apró köveket a csokrodba, és tartsd minél közelebb a szívedhez. Csodálatos halványkék színe jól illeszthető például a vadvirág csokorhoz.

 

A koszorúslányok ajándéka | Rózsakvarc

 

Nincs jobb kő a koszorúslányok számára, mint a rózsakvarc. A feltétlen szerelem kristálya, mely minden fényt és szépséget megtestesít. Ez a barátság és az együttérzés köve is. Áld meg mindegyiket szeretettel, és boldogsággal mielőtt átadod barátaidnak. Ajándékozz rózsakvarc medált vagy fülbevalót koszorúslányaidnak.

1_300_ft.jpg

 

A vőlegény | Pirit

 

A vőlegénynek pirit követ kell adni ajándékba, mivel ez a kristály védőkő, amely megvédi a negatív energiától. A jövendőbelid úgy fogja érezni, hogy erős és tiszta fejjel gondolkodik, amikor viseli. Emellett a gazdagság hordozója is a pirit, és nem mellesleg csodálatos fénye van.

4c60_2.jpg

 

Az ünnepséghez | Tiszta kvarc

 

A kristálytiszta kvarc összegyűjti az összes pozitív szeretetet és energiát, megnyitja a szívet és az elmét és kiegyensúlyozza csakráinkat. Amennyiben más kristályokat is használsz az esküvőn, akkor a tiszta kvarc összegyűjti azok energiáját és megnöveli azok pozitív hatásait. Helyezz minden ülésre egy-egy kis tiszta kvarc kristályt és kérd meg a vendégeket, hogy az ünnepség alatt tartsák azt és áramoltassák pozitív gondolataikat a kő felé.

A torta | Kristály

 

Bár a kristályokat nem tudjuk felszolgálni a tortán, azért cukorból még készíthetnek számunkra egyet. Méghozzá olyat, amely szemet gyönyörködtető, mint például az ametiszt. A legújabb torta trendek is ehhez kapcsolódnak, a kristályokhoz hasonló cukorszirupból készülnek.

letoltes.jpg

 

Dekoráció | Achát

 

Az asztalokat díszíthetjük achát kövekkel, melyek nemcsak a szellemre hatnak, hanem szépen dekorálják az ünnepély helyszínét. Mindemellett elnyeli a negatív energiákat, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz.

geode_geometric_party.jpg

 

Köszönőajándék | Bármely választott kristály

 

A vendégek számára köszönő ajándékként adhatunk kristályokat hozzáadott kis kártyákkal. Magyarázd el ezeken a lapokon, hogy milyen kedvező hatásai vannak a köveknek, melyet megkaptak a vendégek. Rengetegen fognak emlékezni majd az esküvődre később is, ha előveszik személyre szóló kristályukat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifebox.blog.hu/api/trackback/id/tr5814392104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása