MYLIFEBOX

mylifebox

mylifebox

Segíts cicád testi-lelki bajain kristályterápiával

2018. november 23. - mylifebox

A macskák különösen érzékenyek a kristály terápia finom energia rezdüléseire. Cikkünkben bemutatunk néhány gyógyító követ, melyek jótékony hatással lehetnek szőrös barátainkra.

32588ee8bc8410d139b9663663792f3a.jpg

Sokan csak azért gyűjtik a kristályokat, mert szépnek találják azokat. De a kristályterápia a kövek rezonanciája segítségével működik. Minden kristálynak van egy speciális vibrációja és amplitúdója, amelyen az rezonál és vonz bizonyos tulajdonságokat. Gondoljunk úgy a kristályokra, mint egyéniségekre.

A kristálygyógyítás valamennyi élőlény esetében működik, a macskákban az érzelmek kiegyensúlyozására és megnyugtatására, a stressz és a félelem csökkentésére, a fizikai test energizálásának és megfiatalítására, akut és krónikus betegségek kezelésére szolgál.

 Használd a 12 mesterkőből legalább az alábbi négyet:

1. Tiszta kvarc

Az egyik legszélesebb körben használható kristály a tiszta kvarc. Felerősíti az összes többi kristály hatását, amellyel együtt használják, megnöveli azok erejét, erősíti az immunrendszert, enyhíti a fájdalmat és a gyulladást, megtisztítja a vért, felgyorsítja a sebek gyógyulását. Használd állandóan.

2. Rózsakvarc

A rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet kristálya és az egyik kedvencünk. Nagyszerűen működik a bántalmazott, elhagyott, megmentett és gyászoló cicák esetében. Segít az idegesség, az agresszió és az izomfeszültség oldásában.

3. Ametiszt

Az ametiszt megnyugtató nagy fizikai vagy lelki fájdalom esetén. Hasznos a stressz, a bánat, a félelem, a pánik elmulasztására. Akkor használjuk, amikor egy cicát karanténba zárnak vagy hosszú ideig kell ketrecben lennie.

4. Türkiz

Ez a csodás kékes-zöldes árnyalatú kő erősíti a meridiánokat és a finom energia mezőket. Segíthet a vírusfertőzések gyógyításában, erősíti az immunrendszert, gyógyítja a testet. Idős cicánál tapasztaltuk, hogy amikor nem akart sem enni, sem inni,  néhány türkiz követ helyeztünk a fekhelye alá, és hamarosan felállt és evet pár falatot.

il_570xn_1255564472_5o30.jpg

Íme néhány módja, hogyan használjuk a kristályterápiát cicánk esetében. Ne feledd, hogy ne kisméretű kristályt helyezz el kedvenced közelében, mert lehet, hogy megpróbálja lenyelni, vagy ütögetni kezdi, mert azt hiszi, hogy játék. Mindig figyelj a biztonságra!

 - Helyezz nagy kristálydarabokat olyan területekre, ahol cicád sokat tartózkodik.

- Rögzíts egy apró kristályt a hordozó oldalára, vagy a tányérja közelében.

-  A macska fekvőhelye alá egy zacskóba helyezz apró kristályokat.

- Cicád nyakörvébe rögzíthetsz egy követ, vagy kis karabinerre erősített kristályokat rakj a nyakörvbe. De legyél nagyon figyelmes, amikor a macskád viseli ezt, nehogy az esetleg kieső követ a cica lenyelje.

- Arra is ügyelj, hogy egyes kristályok tartalmazhatnak káros anyagokat, így ha esetleg cicád megnyalogatja azt, megbetegedhet. Ezért sűrűn tisztítsd a köveket folyóvízben. 

- Te magad is viselj kristályokat, amikor a cicád közelében vagy.

A macskák általában nagyon érzékenyek az energiákra, ezért hagyd, hogy kedvenced szabadon sétáljon a kövek közelében.  

 hqdefault.jpg

Hihetetlennek tűnhet, hogy néhány kristály segít a gyógyulásban, de a legjobb módja, hogy kiderüljön valóban igaz-e, ha kipróbáljuk saját otthonunkban, cicánk megnyugtatására.

Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az állatorvosi vizsgálatot nem helyettesíti a kristálygyógyászat, csak kiegészíti azt. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mylifebox.blog.hu/api/trackback/id/tr2214387230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása